Eveniment
Craiova sărbătorește Centenarul

Primăria Municipiului Craiova invită toți craiovenii la manifestările prilejuite de Ziua României precum și de Centenarul Marii Uniri ce vor avea loc Sâmbătă, 1 Decembrie 2018.

Programul manifestărilor este următorul: Orele 10.00 – 11.30: Ceremonial militar-religios, paradă militară, spectacol / Str. A. I. Cuza, în fața Primăriei,  orele 13.00: Documentarul: Marea Unire – România, la 100 de ani / Sala de Consiliu a Primăriei Craiova.  Expoziția: Poloneze și românce care au schimbat lumea, în holul Primăriei Craiova. Orele 18.00: Retragere cu torțe pe traseul Teatrul Național Marin Sorescu – Primăria Craiova. Orele 18.30 – 20.00: Spectacol TUDOR GHEORGHE “Tot ce-i românesc nu piere” – Filarmonica Oltenia. Orele 20.30 – 21.30: Poem simfonic  UNIREA CEA MARE, spectacol-eveniment realizat de  Opera Română Craiova  – Sala Polivalentă. Prin evenimentele organizate pentru Centenar, Primăria Craiova dorește să transmită publicului un mesaj de unitate, dăruind tuturor craiovenilor un moment inedit, o adevărată desfășurare de forte, pentru a amplifica sentimentul de unire.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.