Eveniment
EXCLUSIV: Un craiovean a fost executat cu sânge rece pe străzile orașului Cancun - Mexic

Un craiovean a fost executat, marți seara, cu sânge rece pe străzile orașului Cancun din Mexic, ca urmare a unor răfuieli între clanurile care își împart supremația în zonă. Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44 ani, se afla într-un autoturism alături de un alt craiovean, din cartierul Lăpuș. Acesta a scăpat nevătămat, reușind să fugă printre mașini. 

Sorin Constantin Marcu a fost executat cu două focuri de armă trase de un individ care îl chemase la o întâlnire. Craioveanul a fost împușcat în cap prin luneta mașinii, cele două gloanțe perforând tetiera scaunului pe care se afla bărbatul. Presa din Cancun a prezentat imagini de la locul execuției la scurt timp după incident. Fratele craioveanului Sorin Constantin Marcu a plecat în cursul zilei de miercuri spre Cancun pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al acestuia. Autoritățile mexicane au reținut un fost polițist, acesta fiind cel care l-a executat pe Marcu.
Sorin Constantin Marcu se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea după ce în anul 2014 l-a atacat cu un cuțit pe craioveanul Dragoș Țăndărescu. Incidentul a avut loc la piscina  Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova. 

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.