Eveniment
EXCLUSIV: Un craiovean a fost executat cu sânge rece pe străzile orașului Cancun - Mexic

Un craiovean a fost executat, marți seara, cu sânge rece pe străzile orașului Cancun din Mexic, ca urmare a unor răfuieli între clanurile care își împart supremația în zonă. Sorin Constantin Marcu, în vârstă de 44 ani, se afla într-un autoturism alături de un alt craiovean, din cartierul Lăpuș. Acesta a scăpat nevătămat, reușind să fugă printre mașini. 

Sorin Constantin Marcu a fost executat cu două focuri de armă trase de un individ care îl chemase la o întâlnire. Craioveanul a fost împușcat în cap prin luneta mașinii, cele două gloanțe perforând tetiera scaunului pe care se afla bărbatul. Presa din Cancun a prezentat imagini de la locul execuției la scurt timp după incident. Fratele craioveanului Sorin Constantin Marcu a plecat în cursul zilei de miercuri spre Cancun pentru a aduce acasă trupul neînsuflețit al acestuia. Autoritățile mexicane au reținut un fost polițist, acesta fiind cel care l-a executat pe Marcu.
Sorin Constantin Marcu se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea după ce în anul 2014 l-a atacat cu un cuțit pe craioveanul Dragoș Țăndărescu. Incidentul a avut loc la piscina  Plaza Summer Club, la ieșire din Craiova. 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.