Eveniment
Polițiștii doljeni continuă acţiunile pe linie silvică

Ieri, 9 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţie Oraşului Filiaşi au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul silvic, în Oraşul Filiaşi și în satele aparținătoare.

Poliţiştii au verificat 5 atelaje hipo şi 15 autoturisme, legitimând 25 de persoane.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.500 lei. De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni, prevăzute de Codul Silvic.

La data de 9 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Filiași au depistat, în Filiași, satul Fratoștița, un bărbat de 53 de ani, din localitate, care a tăiat fără drept și a sustras un număr de 13 arbori, din speciile cer și gîrniță. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.