Eveniment
Polițiștii doljeni continuă acţiunile pe linie silvică

Ieri, 9 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliţie Oraşului Filiaşi au organizat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii ilegalităţilor din domeniul silvic, în Oraşul Filiaşi și în satele aparținătoare.

Poliţiştii au verificat 5 atelaje hipo şi 15 autoturisme, legitimând 25 de persoane.Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 6 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 4.500 lei. De asemenea, au fost constatate 3 infracțiuni, prevăzute de Codul Silvic.

La data de 9 ianuarie a.c., poliţişti din cadrul Poliției Orașului Filiași au depistat, în Filiași, satul Fratoștița, un bărbat de 53 de ani, din localitate, care a tăiat fără drept și a sustras un număr de 13 arbori, din speciile cer și gîrniță. Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, iar în cauza a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.