Eveniment
Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Craiova au depistat în flagrant o craioveancă pentru contrabandă cu țigări

La data de 20.04.2017,  polițiști de proximitate și siguranță publică din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comerțului stradal ilicit și a faptelor de evaziune fiscală, în piețele agro-alimentare situate în zona de competență a secției.

Astfel, în cursul acestei activități,  în baza unor informații obținute, polițiștii au depistat-o în zona pieţei agroalimentare „Big Nou”, din cartierul Craioviţa Nouă, pe M. I., de 16 ani, din  Craiova, în timp ce aceasta deţinea şi comercializa  140 pachete de ţigări, fără ca acestea să aibă aplicat timbru de marcaj fiscal românesc.
În acest sens,  polițiștii Secției 5 au întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării și predării reprezentanților Direcției Regionale Vamale Craiova.
Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.