Eveniment
Polițiștii Secţiei 5 Poliţie Craiova au depistat în flagrant o craioveancă pentru contrabandă cu țigări

La data de 20.04.2017,  polițiști de proximitate și siguranță publică din cadrul Secției 5 Poliție Craiova, au desfășurat o acțiune pe linia combaterii comerțului stradal ilicit și a faptelor de evaziune fiscală, în piețele agro-alimentare situate în zona de competență a secției.

Astfel, în cursul acestei activități,  în baza unor informații obținute, polițiștii au depistat-o în zona pieţei agroalimentare „Big Nou”, din cartierul Craioviţa Nouă, pe M. I., de 16 ani, din  Craiova, în timp ce aceasta deţinea şi comercializa  140 pachete de ţigări, fără ca acestea să aibă aplicat timbru de marcaj fiscal românesc.
În acest sens,  polițiștii Secției 5 au întocmit dosar de cercetare penală  sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, iar întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării și predării reprezentanților Direcției Regionale Vamale Craiova.
Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.