Eveniment
Pompierii doljeni se pregătesc pentru Ziua Internațională pentru  reducerea riscurilor dezastrelor naturale

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj desfășoară activități pentru a marca Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, aniversată la data de 13 octombrie.

Activitățile au început încă de luni, 10 octombrie a.c., prin diseminarea de materiale informativ - educative cu reguli de comportare în caz de cutremur și recomandări pentru sezonul rece într-un mall din municipiul Craiova. Acestea vor continua şi în ziua de 11 octombrie, în incinta unui hipermarket din Craioviţa şi, respectiv, a doua zi, la un centru comercial din Craiova.

De asemenea, joi, 13 octombrie a.c., se va desfășurarea unui concurs în  colaborare cu posturile TVR Craiova și  Radio Oltenia Craiova, care are ca premii detectoare de fum casnice, prin care se urmărește conștientizarea și informarea oamenilor asupra reducerii dezastrelor naturale și intensificarea pregătirii lor pentru astfel de situații. Totodată, specialişti din domeniul preventiv din cadrul ISU Dolj vor susţine lecţii deschise în mai multe unităţi de învăţământ din judeţ.

•          Liceul teoretic Gheorghe Vasilichi Cetate (11 octombrie 2016);

•          Școala gimnazială Ștefan Ispas Maglavit (12 octombrie 2016);

•          Școala Gimnazială Gheorghe Brăescu Calafat (12 octombrie 2016).   

•          Liceul Teoretic Independența Calafat (13 octombrie 2016).

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.