Eveniment
Pompierii doljeni se pregătesc pentru Ziua Internațională pentru  reducerea riscurilor dezastrelor naturale

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj desfășoară activități pentru a marca Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, aniversată la data de 13 octombrie.

Activitățile au început încă de luni, 10 octombrie a.c., prin diseminarea de materiale informativ - educative cu reguli de comportare în caz de cutremur și recomandări pentru sezonul rece într-un mall din municipiul Craiova. Acestea vor continua şi în ziua de 11 octombrie, în incinta unui hipermarket din Craioviţa şi, respectiv, a doua zi, la un centru comercial din Craiova.

De asemenea, joi, 13 octombrie a.c., se va desfășurarea unui concurs în  colaborare cu posturile TVR Craiova și  Radio Oltenia Craiova, care are ca premii detectoare de fum casnice, prin care se urmărește conștientizarea și informarea oamenilor asupra reducerii dezastrelor naturale și intensificarea pregătirii lor pentru astfel de situații. Totodată, specialişti din domeniul preventiv din cadrul ISU Dolj vor susţine lecţii deschise în mai multe unităţi de învăţământ din judeţ.

•          Liceul teoretic Gheorghe Vasilichi Cetate (11 octombrie 2016);

•          Școala gimnazială Ștefan Ispas Maglavit (12 octombrie 2016);

•          Școala Gimnazială Gheorghe Brăescu Calafat (12 octombrie 2016).   

•          Liceul Teoretic Independența Calafat (13 octombrie 2016).

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.