Eveniment
Pompierii doljeni se pregătesc pentru Ziua Internațională pentru  reducerea riscurilor dezastrelor naturale

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj desfășoară activități pentru a marca Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale, aniversată la data de 13 octombrie.

Activitățile au început încă de luni, 10 octombrie a.c., prin diseminarea de materiale informativ - educative cu reguli de comportare în caz de cutremur și recomandări pentru sezonul rece într-un mall din municipiul Craiova. Acestea vor continua şi în ziua de 11 octombrie, în incinta unui hipermarket din Craioviţa şi, respectiv, a doua zi, la un centru comercial din Craiova.

De asemenea, joi, 13 octombrie a.c., se va desfășurarea unui concurs în  colaborare cu posturile TVR Craiova și  Radio Oltenia Craiova, care are ca premii detectoare de fum casnice, prin care se urmărește conștientizarea și informarea oamenilor asupra reducerii dezastrelor naturale și intensificarea pregătirii lor pentru astfel de situații. Totodată, specialişti din domeniul preventiv din cadrul ISU Dolj vor susţine lecţii deschise în mai multe unităţi de învăţământ din judeţ.

•          Liceul teoretic Gheorghe Vasilichi Cetate (11 octombrie 2016);

•          Școala gimnazială Ștefan Ispas Maglavit (12 octombrie 2016);

•          Școala Gimnazială Gheorghe Brăescu Calafat (12 octombrie 2016).   

•          Liceul Teoretic Independența Calafat (13 octombrie 2016).

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.