Învăţământ
1.359 elevi doljeni au obținut note mai mari la BAC după contestații

Peste 1350 de contestații din cele aproximativ 2.000 depuse de elevii doljeni de clasa a XII-a care au susținut prima sesiune a Examenului Național de Bacalaureat au fost admise, lucrările fiind notate cu punctaj mai mare decât cel inițial. La nivelul județului Dolj, două eleve au obținut media 10, procentul de promovabilitate după contestații fiind de 67,77%.

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj după afișarea rezultatelor provizorii la Examenul Național de Bacalaureat au fost depuse 1.983 de contestații dintre care 1.359 au fost admise în plus, 533 admise în minus și 91 de medii au rămas nemodificate. Iulia Maria Roșu de la Colegiul Național “Elena Cuza” și Georgiana Putere, elevă a Colegiului Național “Frații Buzești” Craiova, au obținut media 10 la examenul maturității. În urma contestațiilor, 21 unități de învățământ au procent de promovabilitate peste 50% și șapte licee au procent de promovabilitate între 0-20%. Cele mai mari medii au fost obținute de Colegiul Național Militar ”Tudor Vladimirescu” Craiova, Colegiul Național ”Frații Buzești” Craiova, Seminarul Teologic Ortodox ”Sfântul Grigorie Teologul” Craiova, Colegiul Național ”Elena Cuza” Craiova, Colegiul Național ”Carol I” Craiova- 97,16%%, pe ultimul loc, cu un procent de 0% promovabilitate situându-se Liceul Tehnologic Special ”Beethoven” Craiova. În perioada 10 - 13 iulie, va avea loc înscrierea candidaților la examenul de bacalaureat, sesiunea august –septembrie 2018.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.