Învăţământ
11 elevi doljeni au obținut media generală maximă la Evaluarea Națională

11 dintre absolvenții claselor a VIII-a din județul Dolj, din cei peste 4.200 înscriși la Evaluarea Națională, au obținut medii de 10. La șapte unități de învățământ din mediul rural s-a înregistrat promovabilitate de 100 la sută. De asemenea, cinci medii maxime au fost obținute la Școala “Traian”.

Conform reprezentanților Inspectoratului Școlar Județean Dolj, aproximativ 70 la sută dintre elevii de clasa a VIII-a care au susținut Evaluarea Națională au obținut medii mai mari de 5. “Avem un procent, la fel ca și anul trecut, de 69,97%. Mi-aș fi dorit ca acest procent să fie mai bun. Avem 11 medii de 10. Cinci dintre acestea la Școala nr. 2 <<Traian>>, o medie de 10 la Școala <<Romanescu>>, o medie de 10 la <<Mircea Eliade>>, o medie de 10 la <<Carol I>> și, în județ, o medie de 10 la Școala Gimnazială Celaru și două medii de 10 la Școala Gimnazială Filiași. = Avem șapte școli care au sută la sută procent de promovabilitate: „Marin Sorescu” Bulzești, Școala Gimnazială Seaca de Pădure, Bucovăț, Ghecești, Gogoșu, Predești, Sălcuța”, a declarat Monica Sună, inspector școlar general al ISJ Dolj. De asemenea, niciun elev de clasa a VIII-a de la trei unități de învățământ din Dolj nu au reușit să promoveze la Evaluarea Națională.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.