Învăţământ
11 voluntari de pe trei continente au strâns gunoaie de la locurile de joacă din Craiova

Asociaţia Edu2grow  s-a alăturat, luni, partnerilor locali şi internaţionali pentru a face Craiova mai curată. Cu sprijinul celor de la Salubritate şi al voluntarilor EVS ai asociaţiei Dominou, din proiectul Intercultural Road to diversity, voluntarii internaţionali din World life experience au ajuns şi în Craiova, în cea de-a treia lună a călătoriei de un an de zile în jurul lumii.

Cei 11 voluntari de pe trei continente au curăţat două locuri de joacă pentru cei mici (Gară şi Rovine). Li s-au alăturat şi unii din copii, cărora le-a plăcut ideea, şi astfel au ajuns să facă şi educaţie ecologică ad-hoc.  În zilele următoare, în colaborare cu CEPIR vom sprijini un proiect oferind educaţie antreprenorială gratuită celor interesaţi, iar apoi vom face o surpriză plăcută presolarilor din grădiniţă Petrache Poenaru. O parte din experienţă “pentru o viaţă” căpătată de tinerii voluntari din  toată lumea(Argentina, Brazilia, Cabo Verde, Spania, Russia, Ukraine, Venezuela, Portugalia) pentru World Life Experience, un proiect care ajută comunităţi din 28 de locaţii în lume prin voluntariat, va fi să îmbogăţească viaţa celor mici cu jocuri în aer liber pictate în curtea grădiniţei. Din Craiova, tinerii voluntari din World life experience vor pleca în Bosnia şi Macedonia, urmând apoi să schimbe continentul şi să facă fapte bune şi în Asia.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.