Învăţământ
Adrian Cosman: 'Școala reprezintă cel mai important drum în formarea personalității și a caracterului'

Viceprimarul Craiovei Adrian Cosman a participat, luni, la manifestările organizate de conducerea Colegiului Național “Ștefan Velovan” și la Liceul de Artă “Marin Sorescu”.

„O nouă etapă începe astăzi, atât pentru elevi, cât și pentru dascăli, cei care au cea mai grea misiune: să contribuie la formarea tinerilor. Sunt convins că reveniți astăzi cu emoție pe băncile școlii, pentru că fiecare an școlar aduce cu sine momente de neuitat. La început de an, le doresc elevilor să fie receptivi, să acumuleze tot ce înseamnă nou și să nu uite că școala reprezintă cel mai important drum în formarea personalității și a caracterului. În același timp, le mulțumim doamnelor și domnilor profesori pentru dedicația cu care își duc la îndeplinire nobila misiune și le urăm putere de muncă și cât mai multe rezultate frumoase cu elevii dumnealor. În ceea ce ne privește pe noi, autorități locale, putem să vă asigurăm că Primăria Craiova va continua să investească în infrastructura școlară ca dumneavoastră să puteți beneficia de cele mai bune condiții. Totodată, vă reamintim că, în fiecare an, cei mai buni sunt premiați de Primărie și Consiliul Local, așa că vă ținem pumnii să fiți cei mai buni și să îmbinați, așa cum știți mai bine, utilul cu plăcutul. Succes în noul an școlar!”, le-a transmis Adrian Cosman profesorilor, elevilor și părinților prezenți la manifestări.  

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.