Învăţământ
Alege cariera de POMPIER!

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj recrutează candidaţi pentru participarea la concursul de admitere organizat în cadrul Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, în perioada martie-aprilie 2021.

Locurile disponibile sunt repartizate astfel:
Subofiţer de pompieri şi protecţie civilă - 278 locuri, din care: 275 IGSU (2 pentru romi), 1 IGAv, 1 DGA, 1 DGPI 

 Maistru militar auto - 22 locuri, din care: 5 IGSU, 2 DGPI, 1 CMPS, 3 DGCTI, 1 DGA, 4 IGPR, 5 IGJR, 1 IGAv.
Depunerea cererilor de înscriere se va realiza la sediul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj, municipiul Craiova, str. C.D. Fortunescu nr. 2, în perioada 15 - 28 februarie 2021, între orele 09:00-14:00, prin intermediul structurii de resurse umane.
Informaţii suplimentare le puteți obține sunând la numărul de telefon 0251.510.126  sau prin accesarea următoarelor adrese de web: www.isudolj.ro, www.scoaladepompieri.ro

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.