Învăţământ
Bibliotecarii universitari din toată țara și-au dat întâlnire în Bănie      

 Facultatea de Drept a Universităţii din Craiova a găzduit luni dimineață Şedinţa de lucru a Secţiunii “Comunicarea Documentelor şi Împrumutul Interbibliotecar” din cadrul Asociaţiei Bibliotecarilor din România organizată de Biblioteca Universităţii din Craiova.

Tema acestei întâlniri, “Probleme şi soluţii comune în Circulaţia documentelor şi Împrumutul interbibliotecar românesc”, va oferi posibilitatea bibliotecarilor din ţară (Biblioteca Centrală Universitară din Iaşi, Biblioteca Universităţii din Suceava etc.), precum şi celor din Craiova (Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman”, Biblioteca Universităţii de Medicină şi Farmacie, Biblioteca Universităţii “Spiru Haret” şi Bibliotecile Colegiilor Naţionale din Craiova) să dezbată dificultăţile profesionale întâmpinate în activitatea de zi cu zi, dar şi să prezinte soluţiile identificate în vederea rezolvării acestora, pentru a reuşi să ofere utilizarilor acces la informaţie în condiţii optime. Această şedintă reprezintă o etapă preliminară a celei de a XXVIII-a Conferinţe Naţionale a Asociaţiei Bibliotecarilor din România ce se va desfăşura anul acesta la Braşov.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.