Învăţământ
Meditații gratuite prin Universitatea din Craiova

Meditații gratuite pentru cei care vor să ia Bacalaureatul cu notă mare. Profesorii Universității din Craiova oferă lecții la matematică și română din materia pentru Bacalaureat.

Orele vor avea loc în fiecare sâmbăta, începând cu 13 februarie și până pe 19 iunie. Lecțiile de matematică sunt programate de la 10 la 12, iar cele de limba și literatură română de la 12 la 14. Atât programul complet de pregătire, cât și tematică abordată se află pe site-ul Universității din Craiova. Cursurile vor avea loc pe Google Classroom, iar reprezentanții au încărcat chiar și un tutorial de utilizare al platformei

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.