Învăţământ
Mihai Genoiu: “Pentru Primărie și Consiliul Local învățământul este o prioritate”

Primarul Municipiului Craiova, Mihail Genoiu,  a luat parte, luni, 11 septembrie, la manifestările dedicate deschiderii noului an școlar la Colegiile Naționale “Carol I” și „Elena Cuza”, împreună cu citymanagerul Craiovei, Sorin Manda.

“Sper că elevii revin cu emoție pe băncile școlii, pentru că fiecare an școlar aduce cu sine momente de neuitat. Pentru următoarele luni, școala va fi a doua casă pentru copii, unde vor descoperi lucruri interesante și vor lega amintiri pentru o viață. Sub atenta îndrumare a dascălilor talentați din Craiova, copiii sunt viitoarea noastră generație de elită, ei sunt cei care ne vor reprezenta orașul oriunde pașii îi vor purta de-a lungul vieții. De aceea, nouă, autorităților locale, ne revine întreaga responsabilitate de a face tot ce ne stă în putință ca elevii să beneficieze de facilitățile unui învățământ de calitate. Pentru Primărie și Consiliul Local învățământul este o prioritate, prin investițiile importante pe care le programăm pentru fiecare unitate școlară, dar și prin grija cu care premiem de fiecare dată excelența în educație, oferind recompense celor mai merituoși dintre elevi și cadre didactice. La început de an școlar, le doresc succes elevilor și profesorilor deopotrivă și îi asigurăm că, întotdeauna, vor găsi un adevărat sprijin în autoritățile locale. Fie ca școala să le ofere copiilor cele mai frumoase amintiri și le urez tuturor celor implicați în actul educațional să ducă mai departe renumele învățământului craiovean”, a precizat primarul municipiului Craiova, Mihail Genoiu.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.