Învăţământ
Noua cantină a Universității din Craiova și-a deschis bucătăria

Noua cantină a Universității din Craiova a fost deschisă, luni, după aproximativ trei ani de la începerea investiției. Au fost investite 3,4 milioane lei în echipamente moderne de bucătărie, fiind create și șase noi locuri de muncă.

Conducerea Universității din Craiova a asigurat 75 la sută din costurile de reabilitare, consolidare și dotarea cantinei. “O investiție care a început undeva în luna iulie a anului 2015, finalizată în ceea ce privește consolidarea, pentru că a trebuit consolidată această parte de clădire, în noiembrie 2017. Iată că astăzi suntem în măsură să inaugurăm această clădire. Am întârziat dar nu din vina noastră, după terminarea consolidării și reabilitării, nu era dotată cantina și nu aveam banii necesari pentru a dota bucătăria și spațiile de depozitare. Am reușit să facem rost și de finanțare, însă am mai întâmpinat o altă problemă în ceea ce privește coșul de evacuare din bucătărie (...) am modificat soluția tehnică, am reușit să facem rost de finanțare și pentru noul coș, am luat avizele de funcționare de la DSV, ISU ... toate avizele. Investiția se ridică la 3,4 milioane lei, 75 la sută investiții proprii și 25 % de la Ministerul Educației Naționale. Aici se gătește, bucătăria și spațiile de depozitare sunt un nivel mai jos, totul este proaspăt, costurile sunt mici. 80 de locuri are această cantină. Un meniu cu felul I, felul II, salate și desert ajunge la 12 lei. A trebuit să angajăm personal nou, sunt șase persoane care deservesc această cantină. Este destinată pentru studenți și cadrele didactice dar este deschisă și altor persoane care vor să mănânce bine și ieftin”, a declarat Cezar Spînu, rectorul Universității din Craiova.  

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.