Învăţământ
Studenţii noştri pot mai mult

În perioada 23-24 mai 2017, Universitatea din Craiova derulează proiectul „Studenții noștri pot mai mult”, ediția a VI-a, care se va desfăşura în Centrul Vechi al Craiovei, str. Frații Buzești, în zona Banc Post, între orele 09:00 – 17:00. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine, 23 mai, la ora 10:00, în spaţiul expoziţional.

Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova și Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS). Sunt implicaţi studenţii tuturor celor 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova: Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Teologie, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Sociale. Proiectul „Studenții noștri pot mai mult”vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în activitățile practice. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.