Învăţământ
Studenţii noştri pot mai mult

În perioada 23-24 mai 2017, Universitatea din Craiova derulează proiectul „Studenții noștri pot mai mult”, ediția a VI-a, care se va desfăşura în Centrul Vechi al Craiovei, str. Frații Buzești, în zona Banc Post, între orele 09:00 – 17:00. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc mâine, 23 mai, la ora 10:00, în spaţiul expoziţional.

Evenimentul este organizat de Universitatea din Craiova, prin Centrul de Consiliere și Orientare în Carieră, în colaborare cu Casa de Cultură a Studenţilor (CCS) Craiova și Convenţia Organizaţiilor Studenţeşti (COS). Sunt implicaţi studenţii tuturor celor 12 facultăţi ale Universităţii din Craiova: Facultatea de Agronomie, Facultatea de Automatică, Calculatoare şi Electronică, Facultatea de Drept, Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor, Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie Electrică, Facultatea de Litere, Facultatea de Mecanică, Facultatea de Teologie, Facultatea de Științe, Facultatea de Științe Sociale. Proiectul „Studenții noștri pot mai mult”vizează stimularea creativității, dorința de implicare a studenților universității noastre în activitățile practice. În plus, participarea la aceste activități are drept efect creşterea vizibilităţii oportunităţilor pentru studenți, promovarea voluntariatului și a unui stil de viață sănătos prin activități recreative.

 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.