Politic
Antonie Solomon a votat la Universitate: „Mi-am făcut datoria de cetățean”

Candidatul pentru Primăria Craiova, Antonie Solomon, a votat astăzi, la ora 8, la secția amenajată în cadrul Universității din Craiova. Antonie Solomon spune că este încrezător în votul cetățenilor.

„Mi-am făcut datoria de cetățean al acestui Municipiu. Am votat pentru o Craiovă durabilă, verde, ecologică, a bunului simț. Am votat pentru viitorul copiilor noștri care vor să trăiască într-un mediu curat, să se instruiască oameni de bază ai acestei entități care ne face cinste. Îmi doresc să devină primar cel cu proiectele cele mai agrate de cetățeni și care are soluții, nu doar promisiuni. A fost o competiție nu ieșită din comun. Din păcate, după 30 de ani de democratție tot ne mai dăm a picioare, tot ne mâncăm unii pe alții. Nu înțelegem că democrația înseamnă altceva. Mă mândresc că am avut cea mai frumoasă campanie. A fost un altfel de Solomon, mult mai matur și mai elegant și cu un partid pe care îl vom duce de la 0% la 20-25%. Așa sunt sondajele de opinie. Îmi doresc din suflet să prețuim acest oraș care ne-a dat atâtea satisfacții. Niciodată nu voi accepta într-o competiție cu celelalte capitale de județ să luăm un loc 2, 3, 4 sau 5, ci doar primul,” a spus Antonie Solomon.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.