Politic
Claudiu Manda: “Am votat cu gândul la Europa”

Claudiu Manda a votat, duminică dimineaţă, la Şcoala Generală nr. 12, el fiind însoţit la secţia de votare de soţia sa, Lia Olguţa Vasilescu.

“Am votat cu gândul la Europa, cu gândul la România, cu gândul la Oltenia şi cu gândul la judeţul Dolj. Am făcut 30 de zile de campanie, am mers şi m-am întâlnit împreună cu colegii mei, cu foarte mulţi oameni din judeţul Dolj, am văzut ce au reuşit să facă pentru ei, în aceşti doi ani şi jumătate de guvernare, şi guvernul şi autorităţile locale, sunt încrezător în ceea ce priveşte rezultatul votului. Votul de azi v-a fi şi un vot de mulţumire privind implicarea celor care se ocupă de administraţia locală şi de guvern. Am votat doar la alegerile europarlamentare, este evident cu cine am votat, şi la referendum nu am votat. Am considerat că dacă preşedintele României vrea să întrebe, cine doreşte să îi răspundă, să îi răspundă. Nu am vrut să îi răspund prin votul meu preşedintelui dacă sunt de acord sau nu, cu întrebările pe care, pe de o parte nu a ştiut să le explice, pe de o altă parte este doar o acţiune de campanie şi de imagine a preşedintelui României, mai degrabă un text şi un test pentru alegerile prezidenţiale”, a explicat Claudiu Manda, la ieşirea din secţia de votare.

 

 

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.