Politic
Claudiu Manda: Nu candidez la Primăria Craiova

Președintele social-democraților doljeni, senatorul Claudiu Manda, a declarat, vineri seara, în emisiunea “Spațiul deciziilor”, de la TVR Craiova, că nu va candida la funcția de primar al municipiului Craiova. Vicepreședintele Senatului susține că nominalizarea sa pentru această candidatură este onorantă, însă decizia de a nu intra în cursa electorală a fost luată în urma unei decizii cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Senatorul Claudiu Manda a precizat, în timpul emisiunii, că după ce reprezentanții organizației municipale Craiova a Partidului Social Democrat l-au nominalizat pe lista de posibili candidați ai formațiunii politice pentru funcția de primar al Băniei a avut o discuție cu Liviu Dragnea. “Eu nu sunt singur pe lume, am avut o discuție cu președintele Liviu Dragnea și am ajuns la concluzia că este nevoie de mine la Senat”, a precizat Claudiu Manda. Acesta a prezentat și trei criterii pe care trebuie să le îndeplinească viitorul candidat al PSD la funcția de primar al municipiului, cel mai important dintre ele este ca acesta să fie membru al Partidului Social Democrat. Prin urmare, în cursa internă pentru nominalizarea candidatului PSD la funcția de primar al Craiovei au mai rămas Mihail Genoiu, primarul interimar al Băniei, și senatorul Radu Preda. În ultimele minute ale emisiunii “Spațiul deciziilor”, moderată de Tibi Mușuroi, Claudiu Manda a mai precizat că există posibilitatea ca la nivelul Biroului Permanent Județean al PSD Dolj să fie făcută o altă nominalizare pentru funcția de primar al municipiului Craiova.

Reamintim că săptămâna trecută, în cadrul Biroului Politic Municipal al PSD Craiova, s-a decis ca Mihail Genoiu, Radu Preda și Claudiu Manda să fie cele trei nominalizări ale organizației pentru funcția de primar al Craiovei, urmând ca acestea să fie discutate și la nivelul organizației județene, decizia finală urmând a fi luată la nivel central.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.