Politic
Claudiu Manda: Nu candidez la Primăria Craiova

Președintele social-democraților doljeni, senatorul Claudiu Manda, a declarat, vineri seara, în emisiunea “Spațiul deciziilor”, de la TVR Craiova, că nu va candida la funcția de primar al municipiului Craiova. Vicepreședintele Senatului susține că nominalizarea sa pentru această candidatură este onorantă, însă decizia de a nu intra în cursa electorală a fost luată în urma unei decizii cu președintele PSD, Liviu Dragnea.

Senatorul Claudiu Manda a precizat, în timpul emisiunii, că după ce reprezentanții organizației municipale Craiova a Partidului Social Democrat l-au nominalizat pe lista de posibili candidați ai formațiunii politice pentru funcția de primar al Băniei a avut o discuție cu Liviu Dragnea. “Eu nu sunt singur pe lume, am avut o discuție cu președintele Liviu Dragnea și am ajuns la concluzia că este nevoie de mine la Senat”, a precizat Claudiu Manda. Acesta a prezentat și trei criterii pe care trebuie să le îndeplinească viitorul candidat al PSD la funcția de primar al municipiului, cel mai important dintre ele este ca acesta să fie membru al Partidului Social Democrat. Prin urmare, în cursa internă pentru nominalizarea candidatului PSD la funcția de primar al Craiovei au mai rămas Mihail Genoiu, primarul interimar al Băniei, și senatorul Radu Preda. În ultimele minute ale emisiunii “Spațiul deciziilor”, moderată de Tibi Mușuroi, Claudiu Manda a mai precizat că există posibilitatea ca la nivelul Biroului Permanent Județean al PSD Dolj să fie făcută o altă nominalizare pentru funcția de primar al municipiului Craiova.

Reamintim că săptămâna trecută, în cadrul Biroului Politic Municipal al PSD Craiova, s-a decis ca Mihail Genoiu, Radu Preda și Claudiu Manda să fie cele trei nominalizări ale organizației pentru funcția de primar al Craiovei, urmând ca acestea să fie discutate și la nivelul organizației județene, decizia finală urmând a fi luată la nivel central.

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.