Politic
Cosmin Vasile, candidatul propus de PSD pentru funcția de președinte al CJ Dolj

Cosmin Vasile va fi candidatul PSD la funcția de președinte al Consiliului Județean Dolj, au anunțat liderii social-democraților, marți 4 august. În prezent vicepreședinte al CJ Dolj, Vasile este membru PSD de 23 de ani, a absolvit Colegiul Frații Buzești din Craiova, Facultatea de Drept și pe cea de Științe Sociale. De asemenea, este consilierul cu cele mai multe mandate de consilier județean din partid.

” Vă mulțumesc pentru cei 16 ani în care am fost alături de dumneavoastră. Ion Prioteasa este cel care a brevetat un adevărat stil de a face administrație și să încerci să îi calci pe urme este o provocare. Am 42 de ani, am Absolvit liceul Frații Buzești, Facultatea de Drept  și pe cea de Științe Politice. Sunt de 23 de ani membru PSD și în 2004 deveneam cel mai tânăr consilier județean. Acum, după 16 ani sunt consilierul cu cele mai multe mandate al partidului. Am fost directorul Zonei Metropolitane, iar fondurile europene au fost principala mea preocupare. Rețeta brevetată de Ion Prioteasa va fi folosită și în viitor, numărul unul, atragerea fondurilor europene, plus o administrație alături de cetățeni. Vrem ca fiecare om, care este în județ sau în diasporă, să aibă acces la orice document și la orice suport pe care îl poate oferi administrația județeană”, a declarat Vasile.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.