Politic
Funcția de city-manager, cadou pentru Lucian Dindirică?

De mai bine de o săptămână, pe buzele mai multor actori de pe scena politică din Bănie apare numele social-democratului Lucian Dindirică, principalul favorit, zice el, de a ocupa funcția de city-manager.

Pare-se că zvonurile au apărut încă de acum două săptămâni, când Dindirică ar fi spus apropiaților că i s-a propus de mai marii organizației județene Dolj a PSD funcția de administrator public al municipiului Craiova. El ar urma să ocupe acest post imediat după ce Mihail Genoiu ar primi din partea Biroului Electoral Județean Dolj mandatul de senator în Parlamentul României. Având în vedere că Dindirică își serbează ziua de naștere astăzi, am putea spune că el primește funcția în dar. Numai că ar putea fi un dar otrăvit, pentru că Lucian Dindirică trebuie să renunțe la funcția de manager al Bibliotecii Aman, dar și la cea de director al Muzeului Exilului, pentru un post care solicită, conform Codului administrativ mai multe criterii, pe unele dintre acestea neputând a le îndeplini, conform cv-ului. Având în vedere faptul că nu îl bănuim de naivitate pe Dindirică, ne întrebăm care este miza pentru care acesta ar fi lansat în piață zvonurile despre posibila sa plecare de la Biblioteca Aman. Dar cum politica are căi încurcate, rămâne de văzut ce se va întâmpla într-un final.

 

 

 

 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.