Politic
Ghiozdane cu rechizite pentru copiii gorjeni, oferite de europarlamentarul PNL Marian-Jean Marinescu

Zeci de copii din comuna Prigoria și municipiul Motru au primit ghiozdane cu rechizite, din partea europarlamentarului PNL Marian-Jean Marinescu, vicepreședinte al grupului PPE din Parlamentul European.

Elevii la Școala Primară din satul Negoiești, comuna Prigoria, au primit cu bucurie ghiozdanele cu rechizite. De asemenea,ghiozdane cu rechizite au fost oferite și copiilor aflați în plasament, la centrele rezidențiale de pe raza municipiului Motru. "Noi, liberalii, considerăm că educația este temelia oricărei reușite în viața, iar școala trebuie să deschidă drumul către noi orizonturi pentru toți elevii. Copiii și tinerii care au primit ghiozdane cu rechizite sunt în situații dificile din punct de vedere social, de aceea am considerat că orice sprijin, cât de mic, poate aduce un zâmbet pe chipul lor și o motivație în plus de a merge la școală", se arată într-un comunicat al PNL Gorj. Ghiozdanele oferite de europarlamentarul PNL -Marian-Jean Marinescu au ajuns la copii, prin intermediul consilierului județean Denisa Șuță și a primarilor Iuliana Iliescu de la Prigoria și Gigel Jianu de la Motru.

 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.