Politic
Lia Olguța Vasilescu: Poate cu folclorul e mai uşor decât cu chimia!

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguța Vasilescu, susține că administrația locală a luat în calcul gradul de poluare atunci când s-au purtat discuții cu reprezentanții Clariant. Vasilescu îl contrazice astfel pe Nicolae Robu, primarul Timişoarei.

"Wow! Ce reacție! Bioetanolul e o sursa de combustibil alternativ nepoluantă! Primul lucru de care m-am asigurat şi eu a fost că fabrica nu va polua oraşul. E şi logic ca o investiție atât de mare, cu bani europeni, respectă toate normele de mediu. Cât despre capitală europeană, aş vrea să nu intru în scandalul cu Casa de Cultură din oraşul dumneavoastră unde 12 milioane au fost trecute la 《Alte cheltuieli》şi nu în mod transparent prin Asociație. Desigur că nu vă acuz. Citez din presă, aşa cum citați şi dvs. Cât despre ancheta DNA în cazul meu, dle Robu, nu uitați că ați făcut fix ce am făcut şi eu. Cu diferența că dvs. ați şi amenințat public patronii care lucrau cu primăria că în cazul în care nu efectuează sponsorizări vă vor supăra rău. Şi că nu s-a găsit denunțătorul potrivit şi pentru dvs, fiindcă eu am refuzat să fiu! E o vorba bătrânească: 《Nu vorbi de funie în casa spânzuratului!》. Poate cu folclorul e mai uşor decât cu chimia! Să auzim numai de bine!", a precizat Lia Olguța Vasilescu. 

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.