Politic
Liberalii doljeni au depus la BEJ Dolj listele de candidați pentru alegerile parlamentare

O delegație a PNL Dolj s-a prezentat, joi la ora 11, la sediul Biroului Electoral de Circumscripție nr. 17 Dolj pentru a depune dosarele de candidatură pentru alegerile din 11 decembrie.

Potrivit lui Nicolae Giugea, primul înscris pe lista PNL pentru Camera Deputaților, liberarii doljeni au ca țintă câștigarea a două locuri de senator și patru de deputatți: „Este un moment de importanţă covârşitoare nu numai pentru noi cei care suntem cuprinşi pe listele de candidaţi la Senat şi Camera Deputaţilor ci şi pentru organizaţia judeţeană a PNL şi în acelaşi timp suntem cei care ne-am propus să facem ceea ce nu au reuşit să facă alţii până acum.  Avem o echipă în care 85 la sută sunt nume noi, sunt oameni care au competenţe profesionale, care au bun simţ şi care, de asemenea, respectă criteriile de integritate pe care PNL le-a impus. Avem convingerea că vom reuşi un scor performant şi de asemenea, că vom face performanţă şi în Parlament prin reprezentanţii noştri în Parlamentul României. Noi ne-am pus ca ţintă doi senatori şi patru deputaţi pentru alegerile din 11 decembrie. Sperăm că va fi o prezenţă bună la vot pentru că în mod contrar ne defavorizează, iar rezultatul să fie corelat direct cu voinţa cetăţenilor”. 

Declaraţia zilei

"Eu am avut o discuție, și pe această cale vreau să îi mulțumesc lui Alexandru Dedu că s-a gândit la Craiova ca și oraș gazdă, FRH contactase șapte cele mai importante echipe ale lumii: Rusia, Franța, Danemarca, Norvegia etc" -  viceprimarul Craiovei Adrian Cosman.

Sondaj
Cine credeți că va câștiga funcția de primar al Craiovei în urma alegerilor parțiale din 11 iunie 2017?
Mario Ovidiu Oprea
Radu Preda
Mihail Genoiu
Claudiu Manda
candidat independent
candidat USR (fără nominalizare)
candidat ALDE (fără nominalizare)
© Copyright 2008 - 2017 Lupa. Toate drepturile rezervate.