Politic
Liberalii reclamă dare de mită la Coșoveni

Liberalii doljeni susțin că unul dintre candidații social-democrați, Brânzan Cosmin, a fost surprins, în această dimineață în timp ce dădea mită pentru a obține voturi.

„Astfel de practici trebuie să înceteze odată pentru totdeauna. Alegerile trebuie câștigate sau pierdute la urne în funcție de opțiunile politice, nu din cauza unor astfel de practici ilicite”, a declarat Ștefan Stoica, președintele PNL Dolj. Solicităm autorităților competente să ia masuri urgente pentru stoparea unor astfel de practici. Menționăm că Partidul Național Liberal a depus plângere penală la poliție. PNL Dolj își exprimă indignarea față de comportamentul PSD care în mod constant dovedește că nu are respect față de lege și față de cetățeni, dorind să vicieze scrutinul electoral. PNL Dolj nu va tolera nicio abatere de la lege și își asumă să apere dreptul cetățenilor de a participa la alegeri libere și corecte.

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.