Politic
Marian Jean Marinescu, candidatul susținut în unanimitate de PNL pentru Europarlamentare

Marian Jean Marinescu este candidatul susținut în unanimitate de liberalii doljeni pentru candidatura la alegerile Europarlamentare, a declarat deputatul Ionuț Stroe. Acesta a precizat că lista oficială cu candidați va fi prezentată în săptămânile viitoare ca și propunere, urmând să fie votată în Biroul politic național.

 Stroe a explicat că lista oficială va fi prezentată în săptămânile următoare iar europarlamentarul craiovean va ocupa o poziție onorantă: „ Filiala Dolj l-a desemnat în unanimitate ca și candidat pe Marian Jean Marinescu, având susținerea noastră pentru a fi inclus pe această listă pentru un loc cât mai bun. Sunt sigur că va ocupa o poziție onorantă și va reprezenta regiunea pe care a reprezentat-o cu succes atâția ani de zile în Parlamentul European”. Locurile considerate eligibile de către liderii liberali, zece la număr, au fost calculate în baza unor sondaje, conform cărora PNL se situează la doar un procent în urma PSD, respectiv 26 de procente. 

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.