Politic
Mesjul USR PLUS pentru olteni: 'Implicați-vă, mergeți la vot!'

Dan Barna și Dacian Cioloș au fost astăzi, la Craiova, alături de candidații de pe lista comună pentru alegerile europarlamentare, care se vor desfășura pe 26 mai. USR PLUS se află într-un turneu în șase orașe simbol ale României (Iași, Brașov, Timișoara, Craiova, Constanța și Cluj-Napoca), mesajul pentru olteni înaintea alegerilor din 26 mai fiind să iasă la vot într-un număr cât mai mare.

Liderii alianței USR PLUS au declarat că nu și-au propus să obțină un scor clar la alegerile europarlamentare, scopul principal fiind să determine românii să iasă la vot. “În ceea ce privește scorul nu verbalizăm o cifră sau alta. Această campanie o vedem ca o campanie de mobilizare. Mesajul pe care îl transmitem în această precampanie este: implicați-vă, haideți la vot! Pariul nostru este că România majoritară vrea o guvernare fără hoți", a declarat Dan Barna. "Multă lume este obișnuită cu tot felul de sondaje, de evaluări pe care partidele le fac înainte de alegeri și își propun tot felul de scoruri, fac tot felul de calcule cum să mobilizeze diferite părți ale electoratului. Pentru noi lucrurile sunt destul de clare. USR și PLUS au apărut pe scena politică în ultimii ani. Am fost împinși de oamenii care își doreau altceva în politică. Rezultatul se va vedea pe 26 mai și va depinde de capacitatea de mobilizare la vot a românilor. Cu cât vor fi mai mulți, cu atât rezultatul nostru va fi mai bun", a continuat Dacian Cioloș. Candidații de pe lista comună pentru alegerile europarlamentare sunt: Dragoș Pîslaru, Vlad Botoș, Ramona Strugariu, Vlad Gheorghe, Alin Mituța, Valeriu Nicolae, Radu Mihaiu, Teodora Stoian, Anca Majaru, Gabriela Mirescu, Bogdan Deleanu și Ștefan Pălărie. 

După întâlnirea cu ziariștii, Dacian Cioloş şi Dan Barna au strâns semnături, în centrul Craiovei, la ora 18:00  simpatizanții acestora fiind așteptați la Ramada.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

Sondaj
Cine are dreptate în situația lui Gică Popescu?
Clubul are dreptate, Popescu este un simbol pentru Oltenia
Suporterii au dreptate, trădarea nu se iartă
© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.