Politic
PMP CRAIOVA:UNDE SUNTEȚI DOAMNĂ ȘI DOMNULE PRIMAR PSD?!?

Anișoara Stănculescu(PMP):”Cer Primăriei Craiova să-și asume public eșecul începutului de an școlar și să prezinte scuze profesorilor, părinților și elevilor”

Este strigător la  cer ca la această oră, cu 4 zile inainte de deschiderea școlii, în atât de multe școli și grădinițe din oraș să fie o degringoladă generalizată.

Săli de clasă neamenajate (sunt  școli in Craiova care asteaptă banii pentru bănci de  multă vreme) terenuri de sport în paragină, toalete nereparate, lipsă autorizații de securitate la incendii, lipsă măști de protecție, lipsă dezinfectante.

Profesorii și învățătorii sunt puși într-o situație jenantă față de părinți și elevi de către un sistem care pare legat de... minte și de picioare.

”Avem informații certe că li se cer bani părinților pentru dezinfectante și alte consumabile!!!!Sunt instituții scolare în care directorii spun personalului că au adus ei dezinfectant din banii lor și trebuie să-l drămuiască bine ca să fie așa ...”de decor” dacă vine vreun control!!!Este inacceptabil.Cineva trebuie să răspundă pentru acest haos”- afirmă Anișoara Stănculescu, lider al PMP Craiova

Din Valea Roșie pîna în Craiovița și Calea București, din Brestei până în Centru sunt școli si grădinițe total nepregătite pentru a-și primi elevii, în condiții de normalitate, darămite de pandemie .Ce păzește Primăria Craiova, ISJ-ul  si DSP-ul?!?

Unde sunteți doamnă și domnule Primar PSD?!?

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.