Politic
PNL Dolj: 'Căutăm formula pentru a îndepărta feuda familiei Olga-Manda din oraș'

Liberalii sunt pregatiti de alegerile locale. Vineri, 19 iunie, reprezentanții Partidului Naţional Liberal au prezentat cele două opțiuni pentru alegerile care vor avea loc anul acesta pe 27 septembrie. Deputatul Nicolae Giugea va candida pentru funcția de primar al Municipiului Craiova, iar consilierul județean Alexandru Gîdar va intra în cursa pentru a deveni noul președinte al Consiliului Județean Dolj.

La sfârșitul acestei săptămâni, liberalii se vor întâlni cu reprezentanții alianței USR Plus pentru a discuta o posibilă alianță pentru următoarele alegeri locale.

Ștefan Stoica a explicat că au fost demarate discuțiile cu reprezentanții opoziției locale pentru a găsi o formulă de alianță electorală: ”În  mod sigur alegerile vor fi în toamnă și încercăm să găsim o formulă pentru a îndeparta PSD-ul din Primăria Craiova și din Consiliul Județean Dolj”.

Deputatul Nicolae Giugea, candidatul PNL la funcția de Primar al Craiovei a afirmat: ”În momentul de față, Craiova este o feudă pe persoană fizică a familiei Olga-Manda și noi vom schimba asta”. Candidatul liberal a salutat poziția exprimată de Adrian Prîsnel în mediul online pentru a stabili un candidat comun: ”Sper că în curând să ieșim în conferință comună pentru a anunța candidatul alianței care va îndepărta PSD-ul de la conducerea orașului”.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.