Politic
PNL Dolj îl susține pe Marinescu pentru un nou mandat de europarlamentar

Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj, susține că organizația doljeană se află în căutare de candidat pentu alegerile locale viioare. Însă, libealii se pregătesc de europarlamentare, când pe lista PNL se va afla Marian Jean Marinescu.

Preşedintele PNL Dolj a făcut referire la măsurile organizatorice ce trebuie implementate de către filială în vederea alegerilor de anul viitor cât şi la decizia PNL Dolj de susţinere a domnului Marian Jean Marinescu pentru candidatura la alegerile europarlamentare. „Vineri am avut o întâlnire foarte importantă, la care a participat şi domnul Gigel Ştirbu, vicepreşedinte regional al PNL şi presedinţii de organizaţii ai PNL Dolj. Am luat decizia ca până la sfârşitul acestui an să desemnăm toţi candidaţii pentru funcţia de primar, pentru fiecare localitate, inclusiv pentru Municipiul Craiova. La europarlamentare organizaţia noastră a luat decizia de a-l susţine pe domnul Marian Jean Marinescu, având convingerea că regiunea noastră şi judeţul Dolj va avea şi în continuare un reprezentant cu care ne mândrim în Parlamentul European”, a pecizat Stoica.

Liderul liberalilor doljeni susține că în urma Consiliului Național de Coordonare, organizația va trebui să aplice un set de măsuri pentru creșterea notorității formațiunii politice. “Consiliul Naţional de Coordonare al PNL a stabilit prin vot liber candidatul PNL pentru alegerile prezidenţiale din anul 2019, în persoana domnului Klaus Iohannis iar domnul Ludovic Orban a fost desemnat premier din partea Partidului Naţional Liberal, în cazul câştigării alegerilor parlamentare. De asemena s-a stabilit un set de măsuri foarte importante în ceea ce priveşte expunerea publică a PNL, care vizează intensificarea discuţiilor cu patronatele şi societatea civilă, astfel încât în proiectul de ţară pe care PNL îl va propune să se regăsească idei ale tuturor celor care doresc o îmbunătăţire a situaţiei din România”, a mai spus Stoica.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.