Politic
Primarul Costeluș Gheorghe, declarat incompatibil de ANI

Proaspăt uns în funcția de primar al orașului Filiași, Costeluș Ilie Gheorghe își pierde mandatul după ce  fost declarat incompatibil. Decizia aparține Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Respinge cererea intimatului-reclamant de repunere a cauzei pe rol. Respinge excepţia nulităţii recursului. Admite recursul declarat de Agenţia Naţională de Integritate împotriva sentin?ei nr.216/2017 din 04 aprilie 2017 pronun?ate de Curtea de Apel Craiova – Sec?ia contencios administrativ ?i fiscal. Casează sentinţa atacată şi, rejudecând: Respinge acţiunea reclamantului Gheorghe Ilie, ca neîntemeiată. Definitivă. Soluţia va fi pusă la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei. Pronunţată astăzi, 21 octombrie 2020. pentru soluţionarea excepţiei de neconstituţionalitate s-a format dosarul nr.667/54/2016/a1", se arată în soluția instanței.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.