Politic
Social-democrații și-au prezentat candidații. Fiul lui Pavel Badea, surpriza de pe locul doi

Membrii PSD și-au depus miercuri, 21 octombrie, candidaturile pentru alegerile parlamentare de pe 6 decembrie. La Dolj, în fruntea listei, pentru un loc în Senatul României se află Ion Prioteasa. Acesta a promis că va lupta pentru dezvoltarea județului. De asemenea, și Laura Vicol, candidatul partidului pentru un loc în camera Deputaţilor, a declarat că are foarte multe proiecte în plan. După ce a candidat din partea PRO România pentru un loc în CL, la alegererile locale de luna trecută, Iulian Badea se găsește pe un loc eligibil la Camera Deputaţilor, respectiv poziția a doua. 

Partidul Social Democrat Organizația Județeană Dolj a depus astăzi, 21 octombrie, la Biroul Electoral Județean Nr. 17 Dolj listele de candidați pentru alegerea Senatului și a Camerei Deputaților în Circumscripția Electorală nr. 17, județul Dolj, din data de 06 decembrie 2020.

Claudiu Manda a precizat că obiectivul pentru anul acesta  este de a obține minimum doi senatori și cinci deputați. 

"Am depus lista de candidaţi pentru camera Deputaţilor şi Senat pentru alegerile din 6 decembrie, dacă vor fi alegeri pe 6 decembrie. Considerăm că este o listă foarte bună, plecăm de la ideea şi obiectivul nostru care este să obţinem minimum doi senatori şi cinci deputaţi. În această zonă eligibilă avem doar doi care au mai fost până acum în Parlament, restul fiind oameni noi pentru Parlamentul României, oameni cu care ne mândrim. Unii dintre ei au o experienţă enormă, sunt şi oameni care au mai puţină experienţă politică, dar credem că e nevoie să împrospătăm echipele, e nevoie să aducem oameni noi, e nevoie de noi viziuni şi e nevoie să înţeleagă inclusiv craiovenii şi doljenii că nu suntem un partid care rămâne blocat într-o castă cu aceiaşi oameni, aşa cum am văzut la unele partide, ci suntem un partid care are deschise uşile şi care a reuşit să aducă şi alte nume care ar putea să ajute şi în campania electorală, dar mai ales după campania electorală, în Parlament şi în dezvoltarea PSD Dolj", a explicat Manda.

"Datorită doamnei Olguţa Vasilescu mă aflu azi în faţa domniilor voastre, îi mulţumesc doamnei Vasilescu şi echipei PSD Dolj care mi-a dat vot de încredere şi dacă voi fi aleasă, eu promit că voi face ceea ce ţine de mine, aşa cum mi-am onorat profesia de avocat timp de peste 21 de ani, aşa o voi face cu cinste şi onoare şi în situaţia în care voi fi aleasă. Este în sfârşit un moment în viaţa mea în care pot să fac lucruri, nu doar să le spun şi atunci evident căt tot ceea ce am avut în cap până acum voi încerca să pun în aplicare. Şi aici mă refer la viaţa socială din România, pentru că de atâtea ori am vorbit despre problemele legate de viaţa oamenilor, iar acum voi încerca să mă şi implic pentru a veni cu soluţii concrete", a declarat Laura Vicol.

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.