Politic
Sunita Văduva: Noi, tinerii, avem multe de spus, avem viziune, suntem dornici de muncă

PSD Dolj și-a propus câștigarea alegerilor locale și județene mizând pe îmbinarea experienței cu tinerețea. Cu o listă de candidați pe care se regăsesc nume de răsunet în politica doljeană dar și foarte mulți tineri, cu un candidat nou la funcția de președinte al Consiliul Județean Dolj dar și cu o ofertă electorală bogată, PSD dorește să cucerească județul și să pună umărul la dezvoltarea sa pe toate planurile.

Printre tinerii pe care Partidul Social Democrat Dolj îi promovează se află și Sunita Văduva, vicepreședinte TSD Dolj, de profesie jurist dar care înțelege tainele politicii și din postura de fost jurnalist.

R: Sunteți unul dintre tinerii candidați la Consiliul Județean Dolj. De ce ați ales o carieră politică și de ce Partidul Social Democrat?

S.V.: Cred că doar atunci când te implici cu adevărat poți avea un cuvânt de spus și poți contribui, în mică sau mare măsură, la schimbarea în bine a societății în care trăim. Noi, tinerii, avem multe de spus, avem viziune, suntem dornici de muncă și ne putem implica pentru a fi schimbarea pe care ne-o dorim. Prin activitatea politică ești în permanență conectat la nevoile societății și poți ajuta la dezvoltarea comunităților locale. Am ales Partidul Social Democrat pentru că m-am regăsit în valorile promovate de acesta, pentru că este partidul care susține oamenii și care a fost mereu aproape de ei. În PSD sprijinirea clasei de mijloc,  reducerea diferențelor de clasă, adoptarea de măsuri sociale pentru tineri, pensionari și mediul de afaceri sunt prioritare.

R: Care au fost criteriile pentru care ați ales să candidați pe lista Consiliului Județean Dolj?

S.V.: Activez politic de peste 4 ani într-una din localitățile doljene din mediul rural și am reușit să văd îndeaproape care sunt probleme cu care aceste comunități se confruntă, să le cunosc nevoile și să le simt lipsurile. De la sisteme centralizate de apă și canalizare, infrastructură rutieră, investiții în reabilitarea instituțiilor de învățământ și cultură, până la parcuri și locuri de joacă, sunt numeroase lucruri care se pot realiza și îmbunătăți în fiecare sat în parte. Îmi doresc să militez în continuare pentru realizarea lor și să sprijinim administrațiile locale în acest proces.

R: Implicarea tinerilor  în viața politică  este destul de mică. Cum i-ați încuraja să devină mai conștiincioși din acest punct de vedere?

S.V.: În primul rând aș dori să le transmit tuturor tinerilor că schimbarea începe cu fiecare dintre noi, acestea nu sunt doar lozinci, fiecare poate face o diferență acolo unde se află. Aș puncta de asemenea necesitatea unei informări corecte, atunci când ești informat poți decide pentru tu pentru tine și nu îi vei mai lăsa pe ceilalți să ia decizii unilaterale dar care au efecte și asupra ta. Desigur atunci când ești direct implicat într-un proces informația devine mult mai accesibilă.

R: Pentru că suntem în campanie electorală, câteva cuvinte pe care doriți să le adresați cititorilor noștri astfel încât să aleagă echipa din care faceți parte?

S.V.: Îmi doresc ca fiecare cetățean să înțeleagă importanța votului său și să meargă la vot pe 27 septembrie . Cred că echipa pe care PSD o propune, atât la nivel județean cât și la nivel local, este cea mai bună alegere pe care doljenii o pot face pentru că este echipa care a transformat județul Dolj. Proiectele pe care Consiliul Județean Dolj le-a implementat în ultimii ani sub administrația PSD vorbesc de la sine. Modernizarea Aeroportului Craiova, reabilitarea instituțiilor medicale și de cultură,  asfaltarea drumurilor județene, implementarea Masterplanului de Deșeuri, demararea Masterplanului de Apă și Canalizare sunt doar câteva din obiectivele realizate până în prezent și care vor fi continuate, cu siguranță de o administrație eficientă. Sunt ferm convinsă că cetățenii județului nostru vor face alegerea potrivită!

- Comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană DOLJ
- Executat de SC Protect NPG Paza SRL – portal/ziar: www.lupamea.ro
- CUI Mandatar Financiar: 21200019

 

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.