Politic
Ștefan Stoica este noul președinte al PNL Dolj

Ștefan Stoica a preluat șefia filialei județene Dolj a Partidului Național Liberal, acesta fiind desemnat noul președinte al formațiunii politice. La lucrările Comitetului de Coordonare al PNL Dolj au participat președintele interimar al PNL Raluca Turcan, secertarul PNL Cristian Bușoi, dar și Cătălin Predoiu și Ludovic Orban. De asemenea, președintele PNL Olt Gigel Știrbu a fost și el invitat în Bănie.

“Păşind în această încăpere am avut un senitment foarte bun. Am simţit că vin în mijlocul unei organizaţii care va da primarul Craiovei. Pentru că merită Craiova, cetăţeni care aşteaptă un trai mai bun şi mai multă onestitate. Cel mai dureros lucru este că dincolo de ceea ce poţi să schimbi în fiecare zi puţin câte puţin, să vezi cum unii care ajung la decizia politică sunt decişi şi aşa sunt făcuţi să vă mintă în faţă. Aici, un fost primar, cu nonşalanţă şi o sfidare greu de imaginat, a prezentat în faţa a milioane de români, o promisiune că în sectorul public va exista o lege unică a salarizarii. Aceasta femeie, venind de aici şi primind votul unora de bună credinţă a venit şi a spus că această lege va fi aplicabilă de la 1 iulie. Este o minciună. N-o vor face, o vor îngropa în Parlament, dau deja din stânga în dreapta, mută răspunsurile de la un minister la altul pentru că sunt într-o degringoladă. Proiectul pe care l-au prezentat Parlamentului prevede ca acele majorări de salarii să se facă între 2020 şi 2022”, a precizat Raluca Turcan.

Pentru funcția de președinte al PNL Dolj s-au înscris trei liberali: Ștefan Bucur Stoica, David Lupu și Marin Stoian, unul dintre aceștia renunțând la canidatură cu puțin timp înainte de alegeri. În urma votului exprimat de delegații la lucrările Comitetului de Coordonare Județean al PNL Dolj, Ștefan Bucur Stoica a fost desemnat liderul organizației. Acesta i-a îndemnat pe liberalii doljeni la unitate. “Noi astăzi la Craiova semnăm certificatul de naștere al noului Partid Național Liberal, un partid puternic, cu o echipă formată din foști membri ai Partidului Democrat Liberal și foști membri ai PNL, dar care de astăzi sunt mândri membri ai un PNL cu rădăcini istorice, un PNL care a făcut foarte multe lucruri bune pentru România. Noi am fost emblematic în ceea ce privește fuziune, din păcate, la nivel național am asistat la un proces de fuziune foarte lung, de peste trei ani de zile”, a declarat Ștefan Stoica, președintele filialei județene Dolj a Partidului Național Liberal.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.