Redacţia Lupa
Protect NPG Pază, în sprijinul oamenilor şi al autorităţilor

Firma de pază Protect NPG Pază are în aceste zile acţiuni de informare şi ajutor al cetăţenilor oraşului Craiova. Angajaţii îşi fac timp între misiuni să ofere şi pachete cu alimente pentru oamenii cu mai puţină şansă.

Echipaţi cu măşti şi mănuşi de protecţie, angajaţii PROTECT NPG Pază patrulează pe străzile Craiovei pentru a fi alături de cetăţeni, explicându-le şi despre ultimele măsuri luate de autorităţi. 

Astăzi, câţiva dintre oamenii care de obicei se află în altfel de misiuni şi-au făcut timp pentru a merge la o familie de bătrâni pentru a le oferi pachete cu alimente. Acesta reprezintă un exemplu oferit de angajaţi pentru protejarea şi ajutorarea persoanelor vâstnice în perioada sensibilă cu care se confruntă aproape toată populaţia globului. 

 

Bravo,PROTECT NPG!
17 martie 2020, 20:42
Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.