Sport
1% șanse ca Șumudică să mai vină în Bănie? „Niciodată nu pot să spun niciodată”

Corneliu Papură pregătește echipa în cantonamentul din Antalya, dar Șumudică îi mai agită puțin pe fanii olteni, după ce a declarat că se află într-un conflict cu șefii turci.

„Șumi” spune că dacă Universitatea a avut bani de Nistor, patronul ar găsi puterea financiară să plătească și clauza acestuia la echipa din Turcia: „Există o clauză, în jur de 175.000 de euro, plătibilă ori de mine, ori de ei. Să vedem ce se va întâmpla până la urmă. Eu mă pregătesc, sunt profesionist. La fiecare joc, chiar dacă e amical, mă comport ca și cum e unul oficial. Fotbalul e viața mea! E ca și cum ar plăti cineva o sumă de transfer, când l-au luat pe Nistor și au plătit 300.000-400.000 de euro, nu poate să-l ia pe Șumudică, să plătească 175.000 de euro? Dacă-l vrei pe Șumudică, bagi mâna în buzunar și plătești”

 

De asemenea, carismaticul tehnician consideră că ar exista o simbioză între el și suporterii alb-albaștri, având în vedere personalitatea sa: „Niciodată nu pot să spun niciodată! Craiova e un oraș frumos, un oraș care arde pentru fotbal, care atrage orice antrenor. Ai stabilitate, am înțeles că au un patron care plătește salariile la timp, ceea ce a devenit un lux în România și nu numai în România. E un om dispus să facă performanță. Dacă se va ajunge la varianta Șumudică, cred că se rupe stadionul, să fiu sincer, s-ar juca toate meciurile din play-off cu casa închisă"

 

În acest moment, Universitatea Craiova este pregătită de Corneliu Papură, iar acesta îi are alături pe Florin Luță, Dragoș Bon și Gheorghe Ciurea ca antrenori secunzi. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.