Sport
25.000 de fani au fost la partida dintre Partizan și Steaua Roșie Belgrad

Cu un stadion aproape plin, Partizan a trecut de rivala Steaua Roșie Belgrad, scor 1-0, în semifinalele Cupei Serbiei.

Vecinii sârbi au gestionat foarte bine pandemia de coronavirus, iar oficialii au putut lăsa accesul pe stadion la unul dintre cele mai tari meciuri din Europa, derby-ul „clasic” al Serbiei, Partizan - Steaua Roșie. Cu o capacitate de 30.000 de locuri, „Partizana Stadium” a avut în tribune aproximativ 25.000 de oameni! Aflată pe locul secund în clasament, Partizan și-a făcut fanii fericiți, după ce a câștigat la limită și s-a calificat în ultimul act. Singurul gol al meciului a fost înscris de Bibras Natcho. 

 

În cealaltă semifinală, Vojvodina a trecut de Cukaricki cu 1-0. Ultimul act al Cupei Serbiei are loc pe 24 iunie. În ceea ce privește țara noastră, Ionuț Stroe, Ministrul Tineretului și Sportului, a declarat la Oltenia TV: „„Lucrăm la un scenariu pentru ca suporterii să fie lăsați pe stadione, Deocamdată, fanii nu vor putea merge în tribune. Există o diferență între ceea ce înseamnă publicul de pe arenele de fotbal și cel de spectacole în aer liber. Trebuie să vedem evoluția epidemiologică și după vom lua o decizie. Sănătatea publică este cea mai importantă. Eu sunt optimist, vom face un algoritm care să se refere la capacitatea stadionului, nu la un număr fix. S-ar putea să avem cifre mai bune decât 500.”

La ce ora se bea ceaiul de la ora 5?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.