Sport
4 din 4 şi locul 2 pentru handbalistele de la SCM Craiova

Handbalistele de la SCM Craiova au câştigat şi meciul din etapa a patra a Ligii Florilor, scor 28-19, la pauză 12-7, în deplasare cu Universitatea Cluj. Craiovencele sunt pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul, CSM Bucureşti, şi cu Corona Braşov. 

Titularele lui Bogdan Burcea au controlat jocul de la început şi i-au oferit posibilitatea atntrenorului de a utiliza şi jucătoarele mai tinere pe finale de meci. Valentina Ardean Elsiei a suferit o accidentare, după ce s-a lovit cap în cap cu o adversară. Craiova a condus şi cu 13 puncte pe final, 27-14. Au evoluat pentru echipa din Bănie: Dumanska, Stanciu, Lung – Florianu 7, Nikolic 7, Vizitiu 3, Trifunovic 2, Țicu 2, Pricopi 2, Șelaru 2, Elisei 1, Tudor 1, Klikovac 1, Rădoi, Popescu. La gazde a evoluat şi Ana Berbece, fiica antrenorului secund al Craiovei, Dumitru Berbece. 

Următorul meci al craiovencelor va fi marţi, de la ora 11, în Sala Polivalentă, cu HC Zalău, pentru ca apoi să urmeze derby-ul cu CSM Bucureşti, în deplasare. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.