Sport
5 din 5 in campionat pentru Știința

Universitatea Craiova a câștigat cu 2-1 la Pitești în fața lui FC Argeș și are maximum de puncte după 5 etape din campionat. Victoria s-a conturat în primul sfert de oră, când au marcat Cicaldau, cu capul, din centrarea lui Vlădoiu, și Koljic, cu un șut violent, din pasa genială a lui Cicaldau. 

Oltenii au luat piciorul de pe accelerație și au fost egalați pe final, având ceva emoții pentru cele 3 puncte, deși Mihăilă, Nistor și Koljic au avut ocazia de a închide meciul mai devreme. Cristiano Bergodi a folosit formula: Pigliacelli - Vlădoiu, Bălașa, Constantin, Bancu - Bic, Nistor, Cicaldau - Ivan, Koljic, Baiaram, iar pe parcurs au intrat: Barbut, Mihăilă, Tudorie și Mateiu. Cele două echipe au intrat pe teren cu tricouri inscripționate cu figurile celor mai buni jucători din istoria celor două cluburi, două legende ale fotbalului românesc, Ilie Balaci și Nicolae Dobrin. Pentru liderul campionatului urmează un meci acasă cu Poli Iași, vineri, 2 octombrie.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.