Sport
A fost nebunie la Aeroportul Craiova! Jucătorii Științei au fost primiți ca niște eroi

Victoria de pe terenul CFR-ului reprezintă una dintre cele mai importante victorii ale Craiovei din ultima perioadă, iar suporterii sunt conștienți de acest lucru. Aseară, aproape 1.000 de fani s-au strâns la Aeroportul Internațional Craiova pentru a aștepta delegația „alb-albastră”.

Imediat după partidă, Peluza Nord a sunat adunarea: „Toată lumea la Aeroport la ora 24:00!!! Le mulțumim băieților pentru una dintre cele mai importante reușite ale Știintei din Mileniul 3!” . Aproape o mie de persoane au răspuns anunțului pus de cei mai infocați fani ai Științei și au sosit cu mașinile personale la Aeroport. În jurul orei 00:30, delegația Universității Craiova a pășit în afara Aeroportului Craiova și a stat câteva minute bune pentru a cânta cu fanii. Totuși, aceștia au stat la o distanță corespunzătoare, ca să nu mai existe discuții, așa cum s-a întâmplat săptămâna trecută. 

 

„Vă urmăm prin vânt și ploi / Faceți-ne o bucurie, aduceți titlu în Bănie” a fost una din scandările care s-au auzit de pe străzile care înconjoară aeroportul. Etapa viitoare, Universitatea Craiova se deplasează la Mediaș, vineri, de la ora 20:00, pentru duelul cu Gaz Metan.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.