Sport
A furat un telefon mobil și a dispărut

Un tânăr de 20 de ani a intrat într-un bar din Filiași și, profitând de neatenția proprietarului, care își lăsase telefonul mobil la încărcat, i l-a sustras și a dispărut. Polițiștii l-au identificat în scurt timp, telefonul fiind restituit persoanei vătămate.

"Poliţişti din cadrul Poliţiei Oraşului Filiaşi au fost sesizaţi, în cursul zilei de ieri, 8 iulie cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras, dintr-un bar, din localitate, un telefon mobil. În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat un tânăr de 20 de ani, din Craiova, bănuit că, în noaptea de 6/7 iulie a.c., ar fi profitat de neatenţia angajaţilor barului şi ar fi sustras un telefon mobil lăsat la încărcat. Prejudiciul, estimat la suma de 600 de lei a fost recuperat în totalitate, telefonul fiind restituit persoanei vătămate. În cauză, poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt, urmând ca la finalizarea acestora dosarul penal să fie înaintat unităţii de parchet competente cu propunerile corespunzătoare", au declarat reprezentanții IPJ Dolj.

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2019 Lupa. Toate drepturile rezervate.