Sport
A meritat aşteptarea - antrenor cu cotă internaţională adus de SCMU Craiova

Noul antrenor principal al echipei de baschet SCMU Craiova este israelianul Yoram „Rami” Hadar, care a antrenat-o anul trecut în Euroleague pe Maccabi Tel Aviv.

În vârstă de 50 de ani, Yoram Hadar are o experienţă de peste 20 de ani în campionatul Israelului, la echipe precum Maccabi Ashdod, Hapoel Holon, Hapoel Tel Aviv și Maccabi Haifa. Cu aceasta din urmă a reușit în 2013 să câştige titlul naţional.  când s-a aflat chiar pe banca celei mai titrate echipe din Israel, Maccabi Tel Aviv, pe care a condus-o inclusiv în Euroligă.

„Anterior întelegerii dintre părți, Rami Hadar a vizitat orașul și a fost încântat de potențialul sportiv și social al Craiovei. Este primul antrenor contractat în Liga Naţională de baschet a României care a activat la nivel de Euroligă, acest lucru reprezentând pentru echipa noastră dorința de a ne ridica la un nivel superior” se precizează pe site-ul oficial al SCM Craiova.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

"Este o dată pe care clubul a avansat-o, este dorința lor. Să nu uităm că au mai fost date, și cu 29, și cu 24, și cu 25, dar nu sunt o certitudine" - Mihail Genoiu, primarul Craiovei 

© Copyright 2008 - 2018 Lupa. Toate drepturile rezervate.