Sport
A murit actorul Costin Mărculescu, fan al Universității Craiova

Actorul născut în Bănie, Costin Mărculescu, a fost găsit mort  în apartamentul său din București. Fidel fan al Universității Craiova, actorul ar fi împlinit 51 de ani luna aceasta. El a fost găsit în stare de putrefacție, în cadă, de pompierii care au pătruns în locuința sa spărgând ușa. Vecinii au fost cei care au alertat autoritățile, după ce o țeavă s-a spart în apartamentul acestuia și a inundat mai multe locuințe. Nu mai fusese văzut de câteva zile, iar cei care vorbiseră cu el spun că era extrem de abătut.

Costin Mărculescu a absolvit Academia Nationala de Teatru si Film I.L. Caragiale promotia 1989 – 1993.Terminase la clasa maestrului Dem Rădulescu. A jucat în Liceenii, producție cu care s-a lansat. A avut o școală de manechine, în urma căreia a rămas falit însă.

Venea la toate meciurile Universității Craiova în București, dar și la unele de la Craiova. Anul trecut, când Știința a învins-o cu 2-0 pe Dinamo, în capitală, la acel meci în care Eugen Neagoe a făcut infarct, Costin Mărculescu a avut un accident pe stadion, în urma căruia s-a umplut de sânge.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.