Sport
A picat transferul lui Carlos Fortes. Atacantul revine în Bănie

Deși era dat ca și transferat în Israel, Carlos Fortes nu va mai semna cu FC Ashdod, locul 6 în campionat. 

Conform sport5.co.il, agenții atacantului nu s-au înțeles cu oficialii clubului din Israel, chiar dacă Universitatea își dăduse acceptul și urma să primească 200.000 de euro în schimbul lui Fortes. "Nu ne așteptam la o astfel de surpriză. Nu l-am fi eliberat, dacă am avea îndoieli că Fortes nu va  semna, a declarat conducerea lui FC Ashdod pentru sursa mai sus menționată. 

 

"Am avut acum o ofertă care e bună pentru mine, pentru cariera mea. Nu sunt o opţiune pentru antrenor şi vreau să joc. A vorbit cu mine (n.r. Victor Piţurcă). A fost foarte corect. Înainte să vină a zis că, dacă fac treaba bine, pot să joc. A venit o ofertă, care cred că e bună pentru mine şi cred că voi juca mai mult acolo”, spunea Fortes înainte de decolarea spre Israel. 

 

24 de meciuri a bifat Carlos Fortes în tricoul Științei și a marcat un gol, cel cu FC Sabail (UEL). 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.