Sport
A pierdut controlul și s-a rasturnat pe Bulevardul Decebal

Un bărbat de 60 de ani, pasager într-o utilitară, a ajuns la spital cu răni ușoare, după ce șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe Bulevardul Decebal, din Craiova. 

"Un bărbat de 46 de ani, din Berevoești, Argeș, care conducea o autoutilitară, pe Bulevardul Decebal a efectuat un viraj pe strada Caracal, și după ce ar fi lovit o bordură, a pierdut controlul volanului și s-a rasturnat într-o parte.
Un bărbat de 60 de ani, din Berevoești, a fost transportat la spital fiind rănit usor. A fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. În autoutilitară erau lemne și s-ar fi dezechilibrat și din cauza încărcăturii. A fost verificat și din acest punct de vedere, nu au fost constatate abateri", au declarat reprezentanții IPJ Dolj. 

Cât face 2+34?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.