Sport
Noi reguli de acces în parcurile craiovene

Primăria Municipiului Craiova anunță că astăzi, 21 mai 2020, a avut loc ședința Comitetului Local pentru Situații de Urgență al Municipiului Craiova, în cadrul căreia s-a stabilit că accesul în parcurile din municipiul Craiova se va face pe toate intrările de acces, cu respectarea condițiilor privind măsurile de protecție a cetățenilor și distanțarea socială.

Accesul în Grădina Botanică din municipiul Craiova se va face pe toate intrările de acces, cu excepția intrării din spatele blocurilor de pe bulevardul Nicolae Titulescu și cu respectarea condițiilor privind măsurile de protecție a cetățenilor și distanțarea socială.

 

"Primăria Craiova asigură toți cetățenii municipiului că este în permanentă legătură cu autoritățile ce gestionează la nivel național și județean această situație și va lua toate măsurile necesare pentru a proteja populația de răspândirea acestui virus.

Totodată, îndemnăm populația să rămână calmă și să respecte cu maximă seriozitate măsurile de prevenție luate", se arată în comunicatul Primăriei Craiova. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.