Sport
Accident feroviar, în satul Panaghia. Un tânăr a ajuns la spital

Un tânăr de 22 de ani, din comuna Calopăr, a ajuns la spital după ce autoturismul cu care se deplasa a fost lovit de un tren, în satul Panaghia. Vinovat de producerea accidentului a fost conducătorul autoturismului, care nu a respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată. 

"Pe DC 95, în satul Panaghia, a avut loc un accident feroviar, la trecerea la nivel cu cale ferată, fără bariere, semnalizată doar cu indicatoare rutiere, unde un bărbat de 22 ani, din comuna Calopăr, a condus un autorurism, nu ar fi respectat regulile privind trecerea la nivel cu calea ferată și a fost lovit de locomotiva unui tren marfar, care circula din direcția Segarcea - Craiova, încărcat cu cereale.
 Conducatorul auto, care era singur în autoturism a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale, fiind  constient. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă", au declarat reprezentanții IPJ DOLJ.

 La sosirea echipajelor de pompieri, la fața locului au constatat că accidentul era între un tren marfar gol care venea spre Craiova și un autoturism, care probabil nu s-a asigurat la trecerea la nivel cu calea ferată. "În urma acestuia a rezultat o victima conștientă, cea din autoturism. La fața locului au fost trimise următoarele forțe: echipaj de Descarcerare de la Secția Pompieri Segarcea, echipaj smurd de la Craiova și un echipaj SAJ. Ajuns la fața locului, echipajul SAJ a acordat victimei primul ajutor medical până la sosirea echipajului smurd, acesta din urmă preluandu-l și transportând-l la spital. Echipajul de Descarcerare a acționat în deblocarea autoturismului de pe calea ferată în vederea reluării circulație feroviare", au precizat reprezentanții ISU Dolj. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.