Sport
Accident la Bucovăț

Joi, 18 februarie, pe drumul DJ552 E, între localităţile Leamna şi Bucovăţ, o femeie de 54 de ani, din Craiova, a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de mers de un bărbat de 51 de ani, din Bucureşti, care în urma impactului a fost proiectat în afara părţii carosabile. Femeia a fost transportă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă. 

Poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident de circulaţie DJ 552 E.
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii care au stabilit că un autoturism condus pe DJ 552 E, între localităţile Leamna şi Bucovăţ, de o femeie de 54 de ani, din Craiova a intrat în coliziune cu un autoturism condus din sensul opus de mers de un bărbat de 51 de ani, din Bucureşti, care în urma impactului a fost proiectat în afara părţii carosabile.
În urma evenimentului rutier, conducătoarea auto a  fost transportă la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştientă şi cooperantă.
Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

Primăria Craiova a anunțat într-o postare pe Facebook că Poliția Locală a identificat șoferul care a mers cu mașina câțiva zeci de metri pe trotuar, joi, 11 februarie. Dacă în postarea inițială se spunea că oamenii legii au amendat șoferul și i-au ridicat mașina, ulterior reprezentanții Primăriei au revenit și au precizat că autoturismul șoferului a fost ridicat pentru că a parcat neregulamentar, fără legătură cu incidentul din ziua anterioară.

© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.