Sport
Accident la intersecţia străzilor Fraţii Goleşti şi Vasile Alecsandri

În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier, la intersecţia străzilor Fraţii Goleşti şi Vasile Alecsandri.

La faţa locului, poliţiştii au identificat un bărbat de 72 de ani, din Craiova, care ar fi condus un autoturism pe strada Fraţii Goleşti, iar la intersecţia cu Vasile Alecsandri, ar fi lovit un pieton de 70 de ani, din Craiova, care s-ar fi angajat în traversarea drumului public, acesta aflându-se în apropierea unei treceri de pietoni. Bărbatul de 70 de ani a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, fiind conştient.
Cercetările continuă în vederea clarificării împrejurărilor în care s-a produs accidentul, fiind întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Care sunt majusculele din cuvântul : LupaMea?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.