Sport
Accident mortal la Sala Polivalentă din Craiova

Un bărbat de 43 de ani, din Craiova, a fost găsit fără suflare in camera centralei Salii Polivalente din Craiova. Acesta se afla de serviciu în locația respectivă, iar din primele cercetări, s-a stabilit faptul că incidentul a avut loc după ce o țeavă s-ar fi spart, iar apa fierbinte și aburul i-au provocat decesul. 

În această dimineață, polițiști din cadrul Secției 1 Poliție Craiova au fost sesizați cu privire la faptul că, din camera centralei Sălii Polivalente din Craiova, iese abur.
Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar cu sprijinul unui echipaj din cadrul ISU Dolj, s-a patruns în interior.
Astfel, în vestiarul adiacent punctului termic, a fost găsit decedat un barbat de 43 de ani, din Craiova, planificat să efectueze serviciul în locația respectivă. 
Din cercetările efectuate până în prezent, s-a stabilit faptul că incidentul s-ar fi produs din cauza unei defecțiuni tehnice, în urma căreia apa fierbinte ce era distribuită prin conducte a fost împrăștiată în exterior, ceea ce a determinat totodată apariția a unei cantități mari de aburi.
La activitatile desfasurate la fata locului au participat si politisti din cadrul Serviciului de Investigatii Criminale, Serviciul Criminalistic, precum si reprezentanți ITM Dolj si ISCIR.
În cauză a fost demarată o ancheta, fiind efectuate cercetari sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, neluarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă și nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă. 
De asemenea, în cauză a fost dispusă efectuarea unei expertize medico-legale, în urma căreia se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei
"Suntem datori, poate în acest an de grele încercări mai mult decât oricând, să ne întoarcem la valorile și principiile care îi luminau pe înaintașii noștri, acum mai bine de un secol" -- Cosmin Vasile, preşedinte CJ Dolj ...
© Copyright 2008 - 2021 Lupa. Toate drepturile rezervate.