Sport
Accidentare HORROR pentru Elvir Koljic

În minutul 36 al partidei dintre Universitatea Craiova şi Poli Iaşi, atacantul Elvirk Koljic a suferit o accidentare gravă.

Ovidiu Mihalache a văzut cartonaşul roşu, după ce a avut o intrare criminală la golgheterul Ştiinţei, iar primele informaţii nu sunt deloc bune. Koljic ar putea rata o bună parte a campionatului. Pentru atacantul Universităţii este a 3-a accidentare gravă, iar acum se afla în cea mai bună formă a carierei sale. În primele cinci meciuri din actualul sezon al Ligii 1, Koljic adunase deja 6 goluri.

 

În ceea ce îi priveşte pe moldoveni, aceştia nu se află la prima întâmplare de acest gen. Ne reamintim de momentul când Vali Mihăilă a fost lăsat inconştient de adversari.

 

Din informaţiile LUPA, Koljic va lipsi tot turul de campionat. În 2-3 luni va reintra pe teren, iar recuperarea va mai dura cel puţin o lună. 

Câţi ani are o persoana care isi serbeaza majoratul?
Declaraţia zilei

„Clar, cartele electronice RAT nu vor fi disponibile la toate punctele din Craiova pentru că, de exemplu, în unele zone, ni se sparge toneta și de două ori pe seară.  Vor fi disponibile în zonele centrale, cu trafic, ca să ne protejăm și noi”- Sorin Manda, City Manager. 

© Copyright 2008 - 2020 Lupa. Toate drepturile rezervate.